Agenda

Agenda

Hier vind je een oversicht van het evenementenprogramma van OJC Niks van de aankomende maanden. Blijf up-to-date over nieuwe concepten en de terugkeer van oude bekenden als “Niks Goes Hard”.

Evenementenprogramma OJC Niks September en Oktober

05.10 Lights Off

Sinds 2016 zet de crew van Lights Off menig feestje in de fik, of dat nu in Grenswerk, op Stereo Sunday of Prilpop is. Ditmaal wordt het café van OJC Niks een broedplek van ellende voor iedereen die niet van harde bas, hiphop en tropische sounds houdt. Het café zal volledig verduisterd worden totdat je geen hand voor ogen ziet, ja de lights gaan nu écht off. Af en toe zul je begeleid worden naar de bar, door een strobe links of een laser rechts, alwaar je je te goed kunt doen aan flessen rosé (of normale-mensen-drankjes).

Deze keer hebben we Pablo Pikanto uitgenodigd om een moeilijk pittig setje hiphop te draaien, en zal eveneens G$C in hun oude schoenen treden om de zaal te voorzien van een Amerikaans urban sfeertje. De usual suspects (Niek, Sjengfrancisco, Beppie Kraftwerk & Roellerdisco) vullen dit aan met tropische ritmes en duistere bass.

Naar het Facebook evenement

 

Evenementenprogramma - Banner for discOmar at OJC Niks

12.05 Discomar

Na het daverende succes van de vorige keer konden we eigenlijk niet anders, dus bij deze: een tweede editie van DiscOmar!

Deze editie zal alleen niet helemááál hetzelfde zijn als de vorige om twee redenen:

1. Jet en Faycal (The Parents) zullen deze editie niet openen. Jan Nick, Yasmin en Amel zullen jullie daarentegen wèl voorzien van een avond lang kriebels om te dansen. Meer informatie over de muziek en het programma volgt nog, so stay tuned!!

2. MCDYINGLION (aka Jan Nick) WORDT EINDELIJK 18!!!! (dus dat moeten we natuurlijk vieren ♥)

Entree is helemaal free!

Naar het Facebook evenement

Evenementenprogramma - Banner for Niks Goes Hard at OJC Niks

20.10 Niks Goes Hard Part 3

20 oktober gaan we weer lekker knallen in Horst !!!
We hebben een mega dikke line up dus kom op tijd want vol = vol !!!

Line up:
System Overload
Buddy Orange
Hellcreator
Misrule
Rapid Booster
N.G.H. DJ Team
MC Driet

Naar het Facebook evenement

Heb je vragen over het programma? Of wil je misschien zelf wel een feestje organiseren? Neem dan contact met ons op!

Scroll Up