Blog locatie verhuur Horst

De perfecte locatie voor feesten en evenementen

Je kan OJC  Niks jongerencentrum ook huren voor andere doeleinden dan Dance evenementen.

Verjaardagen

Happy Birthday! Ben je jarig? Ken je iemand die bijna jarig is? Is je moeder 50 geworden of wil je je 18e verjaardag opnieuw vieren omdat dat toch eigenlijk niet het feestje was wat je ervan gehoopt had. OJC Niks zal voor al deze redenen bereid zijn het pand te verhuren voor een avond om ervoor te zorgen dat jij en je vrienden de betreffende verjaardag nooit meer zullen vergeten….of juist wel als je snapt wat we bedoelen 😉

Jubilea

Voor Jubilea geld precies hetzelfde, elke reden voor een feestje moet met twee handen worden aangenomen. Daarom, zijn je ouders 25 jaar getrouwd? Heb je je propedeuse gehaald of ben je afgestudeerd? Is je goudvis 5 jaar geworden of ben je precies 10 jaar in het bezit van die glimmende Mewtwo waardoor je 5 extra vrienden kreeg op de basisschool? Ook voor deze redenen zijn wij bereid de tent gepast om te bouwen voor jullie feestje / party. Het leven moet gevierd worden toch? Dat geldt voor kleine feestjes en grote feestjes, kleine redenen en grote redenen!

Bedrijfsevenementen.

Ben je ontslagen of juist aangenomen? Bestaat jullie bedrijf 5 jaar, hebben jullie een record omzet behaald of is het weer tijd voor het jaarlijkse personeelsfeest. OJC Niks jongerencentrum kan ook hiervoor worden verhuurd. Samen in overleg met u zorgen we ervoor dat u de perfecte locatie heeft om je evenement te houden in de omgeving van Horst.

Zelf een feestje organiseren bij OJC Niks? Neem danvrijblijven contact met ons op!

verjaardag in Cafe van OJC Niks - blog

Scroll Up